Niet volgens het script ~ Jennifer Murgia

Een cover die je gelijk aantrekt. De harten zijn grauw, de liefde is puur. Het is duister, maar toch is het niet donker. Er straalt ook licht, al is het niet veel.

Specificaties

  • Nederlands
  • Bladzijdes
  • Paperback / ebook
  • Dutch venture publishing
  • EAN : 9789492585301
  • Young adult – vriendschap/liefde

Beschrijving
Als een groepsopdracht op school de populaire Evie Cunningham en de stille Chase Mitman bij elkaar brengt, schudt dat hen allebei op verschillende manieren wakker. Zowel Evie and Chase hebben hun pijn nooit aan de buitenwereld laten zien en beseffen dat ze meer op elkaar lijken dan ze willen toegeven.
Al snel verandert er iets tussen hen. De spanning die er hangt, de kus die volgt… en dan iets wat Evie liever nooit had meegemaakt. Chase is er om haar te steunen en ze voelt zich meer geborgen bij hem dan bij haar eigen vriend.
Maar de vriendschap tussen hen, die uitbloeit tot liefde, wordt duur betaald. Niet iedereen is van mening dat de scheidslijn tussen de haves en de have-nots mag vervagen en iemand wil Evie en Chase op hun plek zetten. Met verstrekkende gevolgen.

Voor het lezen

Toen ik dit boek zag wist ik absoluut zeker dat het een verhaal voor mij was. De cover is mooi, liefde kan mooi zijn en liefdesverhalen zijn zeker een need! Om bij te zwijmelen, te huilen of gewoon om te genieten van de liefde van andere en zo zelf ook liefde te voelen 💖

Het gaat erom de ander te zien als een uniek individu, en ook een individu dat veel op jezelf lijkt. Er wordt van jullie verwacht dat jullie tijd zullen doorbrengen met jullie projectpartners. Leer ze kennen, dan zul je jezelf ook beter begrijpen.

Tijdens het lezen

Een romance, ik hou ervan! Een heerlijk smeuïg verhaal over de liefde kan er altijd wel in. Zeker op de middelbare school, als je net interesse gaat tonen en jezelf en de ander moet ontdekken! Man, wat heerlijk!

Ik geniet van de gedachtes van Chase, want ook mannen kunnen onzeker zijn! Toen ik op school zat, toen had ik echt niet gedacht dat jongens ook onzeker waren. Dat ze ook vonden dat hun “mindere gebieden” hebben!

Het is heerlijk om dit te lezen, zowel uit Evie en Chase de optiek. Er zijn veel dingen aan de hand, niet alleen deze interesses die gewekt zijn in elkaar!

Maar elke keer dat ik daaraan twijfelde, al was het maar een heel klein beetje, echode mijn vaders zeurende stem door mijn hoofd met zijn belangrijkste waarschuwing – als een jongen het één keer doet, dan doet hij het sowieso nog een keer.

Conclusie

Een verhaal met een boodschap is altijd een goed verhaal, al moet je zien dat ieder verhaal eigenlijk een boodschap heeft.

De spanning was vanaf het midden aanwezig. Je hoopt op een happy ending, dat alles goed loopt en niet alles zo wreed is zoals je hoofd je vertelt.

De laatste hoofdstukken hebben ik piepend gelezen. Mijn adem werkt ontnomen tijdens het lezen. Mijn hart klopte in mijn borst. Absoluut een boek met 🌟🌟🌟🌟!

Een puur verhaal vol liefde, ontmaskeringen en herkenning!

Mijn favoriete boek tot nu toe van 2019! ( Heb 10 boeken gelezen)

Categories Niet gecategoriseerd

2 thoughts on “Niet volgens het script ~ Jennifer Murgia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *