Onder de sterren van Montpellier ~ Marina Folkers

Wat een mooie cover.

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback/ ebook
  • 272 bladzijdes
  • December 2018
  • Uitgever Z&K
  • EAN : 9789401913638
  • Feelgood roman

Beschrijving

Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?
Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is? ‘Onder de sterren van Montpellier’ van Marina Folkers is een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.

Voor het lezen

Dit boek sprak mij gelijk aan! Ze kan heerlijk even weg van alles In Frankrijk. Ook als je probeert om onzichtbaar te zijn lukt het niet altijd. Er is overal zoveel liefde, vaak als je er niet op zit te wachten, komt het. Je word verliefd, heerlijk cheesie in Frankrijk!

Cleo liep dik een uur later haar huis binnen. Aan alles komt een eind, dat wist ze maar al te goed. Ook aan deze geweldige dag. Maar niemand kon haar deze herinnering afnemen.

Tijdens het lezen

Het verhaal krijgt je langzaam in je greep. Het is emotioneel geladen, je snapt precies de frustraties. Druk is nooit fijn en je ziet zeker de uitwerking ervan in het boek.

Mensen zijn onzeker, maak niet uit wie ze zijn, wat ze doen en welk geslacht. Onzekerheid is menselijkz maar het maakt de mens ook zeker mooi.

Ik ben vaak ook wat mensen schuw als ik mensen voor een langere tijd leer kennen. Op korte termijn kan ik echt een babbel zijn, maar alles op rolletjes houden? Lastig!

Confiance

Conclusie

Ik vind dit echt een heerlijk verhaal. Er gebeurt veel, maar wel precies genoeg. Er zijn grote gebeurtenissen, grote gebaren, maar niks is overheersend! Je wilt genieten van alle momenten die er zijn.

Ik ben vaak even gestopt met lezen, omdat ik het geluk gevoel langer wil ervaren. Ik zie dit boek niet als iets wat ik in een dag of 2 uit moet lezen, absoluut niet. Je moet het zien als een lekkere cocktail of wijn, eerst laat je het rollen in je glas, dan nip je ervan. Absoluut 🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *