Luca ~ Soraya Naomi

Chicago Syndicate serie, #2

Tijd voor een spannende feelgood! Luca heeft mij in zijn greep terwijl we Fallon volgen!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 391 bladzijdes
  • Februari 2019
  • Dutch venture publishing
  • EAN : 9781386823117
  • Feelgood roman / thriller

Beschrijving

Zijn verraad heeft haar vertrouwen onherstelbaar beschadigd.

Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet langer kan veroorloven.

Nu Fallons oude, vertrouwde leven steeds verder uit elkaar valt, heeft ze Luca harder nodig dan ooit. Maar kan ze voorbij de leugens en het bedrog kijken? Liefde verbindt hen waar geheimen hen uit elkaar hebben gedreven. Zelfs na alles wat er gebeurd is, heeft Fallon nog steeds Luca’s hart in haar handen. Zijn leven is echter in handen van het Syndicaat.

Hoe kan Luca een leven opbouwen met de vrouw van wie hij houdt en tegelijkertijd trouw blijven aan een organisatie die boven elke wet staat? Het is een keuze die voor hem onmogelijk is – tot omstandigheden hem dwingen te kiezen en het voor Luca een zaak van leven of dood wordt.

Voor het lezen

Na deel 1 twijfelde ik om door te gaan, maar Fallon is onvoorstelbaar! Luca heeft mij met zijn Italiaanse charme gewonnen!

Ik hoop op een boek met veel spanning, liefde en vooral avontuur! Zeker na de enorme cliffhanger!

Je geeft me troost en je bent de enige persoon bij wie ik gewoon kan zíjn. Als jouw ogen huilen, doet mijn hart pijn. Als jouw ziel blij is, is de mijne tevreden.

Tijdens het lezen

Je word langzaam weer in het verhaal gezogen door een korte intro van het vorige boek. Dat is echt super fijn aangezien ik het boek toch een paar maanden geleden gelezen had!

Door de gebeurtenissen snap ik beide personages zeker. Vertrouwen moet worden opgebouwd en dat kost zeker tijd, maar dat is natuurlijk niet het enige wat er gebeurt. Je word in het verhaal gezogen en ik wil zelf meedoen! Ik als plaatsjes denker, rent mee door de gebeurtenissen! Zelfs het korte lontje in het verhaal is in mij terug te zien hahah!

‘Het is altijd geweldig met jou,’ mompelt ze tegen mijn keel en ik lach. ‘Ik heb nog een verrassing voor je.’

Conclusie

Die plot twist! Wil je me dood hebben!!!! Hoezo moet ik nu serieus weer maanden gaan wachten?!

Het verhaal geeft diepgang door deze keer meer op de emoties van de personages in te gaan. De uitleg van de omgeving is helder en zo kan je je alles indenken.

Ik zie een hele andere kant van Luca, niet alleen negatief. Je ziet dat zijn stenen muur niet altijd zo massief is en de kracht van Fallon.

Door de aangename verrassing en genot van het lezen van dit boek krijgt het verhaal 🌟🌟🌟🌟 van mij!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *