Verblind ~ Mary K Franklin

Wat als je weg gaat van je kleine stadje om de grote wereld in te gaan voor een carrière waar je echt goed in moet zijn? Met theater is het altijd maar de vraag of je goed genoeg bent…. Hoe zal Melissa het doen?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback (ebook)
  • April 2019
  • 260 bladzijdes
  • Nimisa Publishing
  • EAN : 9789492337436
  • Young adult ~ roman

Beschrijving

Melissa Jansen moet keihard knokken om zich staande te houden in de veeleisende wereld van zang, dans en drama op de musicalopleiding. Haar leven is een mix van pijn, zenuwen en genieten van haar grote passie. Wanneer ze wordt gevraagd voor een prestigieus afstudeerproject moet ze nog harder werken om haar talent om te zetten in vaardigheid. Daarbij ontmoet ze rijzende musicalster en fulltime flirt Nathan de Wilde, die haar leven laat sprankelen. Ondertussen blijft het verleden dat ze achter zich wilde laten aan haar trekken, in de persoon van haar jeugdliefde Rick van der Woude. Gevangen tussen twee vuren bouwt de spanning op. De grens tussen acteren en werkelijkheid vervaagt. Kan Melissa haar hart vertrouwen, of is liefde als theater: een prachtige illusie?

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek! De cover is in mijn favoriete kleur, al als ik de cover zo zie, moet ik niet gelijk denken aan de theaterschool. Ik ben benieuwd naar hoe dit verhaal zal vorderen en wat het verhaal mij zal brengen. Hoe zal Melissa groeien en lukt het om de werelden uit elkaar te houden?

Tijdens het lezen

In het begin kon ik best moeilijk in het verhaal komen. Nu ik bij hoofdstuk 7 ben, leest het gelukkig wat sneller. Je ziet meer van de karakters en ik moet vaak lachen om de acties van Nathan. Ik geniet ervan om te zien hoe ze groeit en ben benieuwd naar hoe alles zal vorderen!

Conclusie

Een erg mooi boek waarbij persoonlijke groei erg naar voren komt. De theaterwereld is ook heel helder in beeld. Soms miste ik een soort van 2de verhaal. Ik ben super benieuwd naar het verhaal van Chantal! Het verhaal kon je zeker wel een beetje invullen . Natuurlijk mag dat de pret niet bederven, want dit verhaal is heerlijk vertelt!

Je word meegesleept in de overvloed van drama. Soms raak je zelf ook een beetje van de kaart. Is ze nu in haar rol of niet? Precies zoals de beschrijving je op de voorkant je vertelt! Een heerlijk weg leesboek voor aankomende zomer! Vlot boek 🌟🌟🌟 !

Lees zeker de recensie van de volgende in de tour!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *