Oogvocht ~ Ilona van Hilst

Een boek waar je fan van kan zijn of niet. Zelf ligt het boek mij helaas niet. Ik raakte er niet door heen. Heb jij hem al gelezen? Ik zag mooie recensies voorbij komen!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • April 2019
  • 288 bladzijdes
  • Uitgeverij Village
  • EAN : 9789461852519
  • Thriller

Beschrijving

Isis leidt een rustig en gelukkig leven, totdat na 19 jaar haar broer op de stoep staat die beweert dat hun moeder jaren geleden geen zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord door hun stiefvader…

Isis heeft een goed bestaan opgebouwd voor zichzelf. Samen met haar verloofde Walter leidt ze een succesvol bedrijf. Maar haar leven verandert plotseling als na 19 jaar Isis’ broer Bram op de stoep staat. Hij beweert dat hun moeder jaren geleden vermoord is door hun stiefvader. Hoewel Isis het verhaal aanvankelijk niet gelooft regelt ze wel een bezoek bij haar biologische vader. Die vermoedt dat er 21 jaar geleden iets vreselijks heeft plaatsgevonden, toen Isis en Bram als kinderen bij hun moeder en stiefvader in Frankrijk woonden.
Wanneer Isis kort daarna voor haar werk afreist naar het Egyptische Luxor, kan ze niet vermoeden dat haar leven plotseling in gevaar is door een mythische gebeurtenis…

Voor het lezen

‘Ik weet niet of je het gek vindt, maar ik denk dat ik vanavond een nieuw begin wil voor ons.’ Hij schudde emotioneel zijn hoofd. ‘Ik zou niets liever willen, lieverd. In jouw tempo, oké?’ Hij pakte haar hand en gaf er een kus op.

Conclusie

Ik vind het erg moeilijk om deze recensie te schrijven. Ik kom gewoon niet goed door het boek heen. Na 50 bladzijdes ploeteren lukte het mij niet meer…..

Ik heb het verhaal af en toe opzij gelegd om daarna weer op te pakken, maar ik iriteerde mij mateloos aan de manier van schrijven. Veel te uitgebreid. Er was zoveel drama en de verhalen lopen door elkaar heen… 🌟

Het is een boek die andere mensen misschien geweldig vinden, maar ik kon er persoonlijk niet inkomen…

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *