Fataal spel ~ Chinouk Thijssen

De laatste standalone van Chinouk op dit moment. Ik heb al meerdere boeken van haar gelezen en dit boek moet natuurlijk ook gelezen worden!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 197 bladzijdes
  • April 2018
  • Clavis
  • EAN : 9789044830910
  • Young adult thriller

Beschrijving
Het Clavis-debuut van de populaire boekvlogger Chinouk Thijssen. Een zenuwslopende young adult.
Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is ontvoerd, stuurt de kidnapper allerlei opdrachten naar Carmen. Alleen als ze gewillig meespeelt en alle raadsels oplost, zien de twee meiden elkaar nog terug. Althans, dat is wat de dader beweert. Samen met haar vrienden voert Carmen de bevelen uit, maar de uitdagingen worden steeds extremer en gevaarlijker. Hoe ver zal ze gaan om haar zus te redden?

Voor het lezen

Ik ben dol op het werk van Chinouk! Ze is niet alleen super aardig, ze schrijft ook heerlijk weg. Fataal spel staat al een tijd op mijn leeslijst. Het lijkt mij een spannende ontvoering van 2 zusjes.

Ik open de deur van de kast….

Tijdens het lezen

Het verhaal word spannend opgebouwd. Je word gelijk in een scène gezet vol actie. Je vermoed al een dader, maar houd je hoofd je je niet voor de gek?

Langzaam beginnen de stukjes in elkaar te vallen. Mijn vermoedens klopte gewoon! Ik zit er vol boven op, maar er zitten ook zeker wat verrassings elementen in. Je voelt de pijn, de band en vooral de spanning met elke bladzijde die je leest.

Conclusie

Een spannend boek waarbij je niet alles kan voorspellen. Je word heen en weer gegooid tussen plekken, tussen verdenkingen en vooral de personen ga je niet meer vertrouwen.

Chinouk weet je weer goed in het verhaal te houden door de lat weer hoog te leggen . De cover geeft je gelijk zin om te beginnen met lezen!

Het boek heeft er voor gezorgd dat ik aan de bank vast genageld zat, de verdiende 🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *