Film : Wild Rose

Een film buiten mijn zone, maar valt hij ook in de smaak?

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan er al van om naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen.

Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.
  • 101 minuten
  • 16-05-2019
  • 12+ grof taalgebruik verwaarlozen
  • Drama / muziek

Conclusie

Toen de film bezig was, was ik een en al oor. Het lijkt mij zeker een mooie film, maar na 45 kwam ik er toch achter dat het niks voor mij is. Ze heeft een mooie stem, maar het verhaal trekt mij toch niet. Het voelt zo geacteerd, maar dat is zeker smaak. 🌟.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *