Fairyloot juni

Vandaag deel ik het pakketje van Fairyloot.

Broody banter

Alleen de doos is al een feestje opzich

Het eerste item is een heerlijke thee die ik tegen kom! Het smaakje spreekt mij erg aan, klinkt erg zoet en vooral super leuk door de kleine zeemeermin erop!

Het tweede item is :

Deze pin zegt mij zelf niks. Hij ziet er erg mooi uit, maar denk niet dat ik er snel wat mee ga doen of hij gaat erbij op de tas ­čśë

Het derde item :

Ik ben een enorme fan van katten, heb zelf 2 lieverds! Dit kan ik dus zeker waarderen! Mooie enkelsokjes voor in de zomer.

Het vierde item :

Een strijk plaatje voor op je kleren. Hij is erg mooi en het groene past ook helemaal bij de rest van de items.

Item 5 :

Ik hou van houten boekenleggers! Ik moet mijn zoektocht nog verder uitbreiden, maar hout is duurzaam en mooi! Ik vind het gaaf dat er ook kleur op zit en ga hem zeker vaker gebruiken!

Item 6 :

Schuifspeltjes met karakters erop. De illustraties zijn er mooi geworden! Helaas ben ik er zelf geen fan van om deze te gebruiken doordat dit echt horror voor je papier is.

Item 7 :

Een super mooie journal met art aan de binnenkant!

Item 8 :

De volgende 2 kaarten voor de set en een promo kaart. Spoiler kaart met boekenlegger en een super mooie letter met een bonus verhaal die eruit gehaald is.

& Toen ik dit geheime doosje zag was ik enorm verrast! Ik ben hier enorm blij mee!

& Als laatste het boek! Het verhaal spreekt mij zeker aan en ik hoop dat het vertaald word! Het boek is natuurlijk gesigneerd en wat is de zijkant alleen al mooi!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *