Onder de ketchup wolken – Annabel Pitcher

image

SPECIFICATIES

ProductinformatieAuteur(s):Annabel PitcherUitgever:MoonTaal:NederlandsAfmetingen:26x208x136 mmGewicht:374,00 gramGeschikt voor:15 – 18 jaarDruk:1ISBN10:9049926452ISBN13:9789049926458CategorieënYoung Adults

Flaptekst
IK HEB IETS VERKEERDS GEDAAN. WAT IK HEB GEDAAN IS AFSCHUWELIJK. EN WEET JE WAT H HET ERGST IS? IK BEN ERMEE WEGGEKOMEN. `ONDER DE KETCHUPWOLKEN HEEFT DEZELFDE COMBI VAN HEFTIGE TRAGIEK EN WEERGALOZE HUMOR ALS MIJN ZUS WOONT OP DE SCHOORSTEENMANTE SCHOORSTEENMANTEL (…). MET DIT TWEEDE BOEK HEEFT ZICHZELF OVERTROFFEN. 7DAYS Zoe Collins loopt rond met een afschuwelijk geheim en durft niemand in vertrouwen te nemen. Op een dag hoort ze van het bestaan van Stuart Harris, een veroordeelde die in de dodencel wacht op de uitvoering van zijn doodvonnis. Als er iemand is die iets van geheimen, leugens en verraad afweet, is hij het wel, denkt Zoe. Ze besluit hem te schrijven en haar verhaal te vertellen. Dit zijn haar brieven. Annabel Pitcher won met dit boek de Waterstones Childrens Book Prize. Eerder schreef ze het succesvolle debuut Mijn zus woont op de schoorsteenmantel. Met veel gevoel voor humor combineert ze in Onder de ketchupwolken een spannend verhaal met een aangrijpend liefdesdrama, en maakt ze de lezer deelgenoot van het verraad dat zich in Zoes leven heeft voltrokken.

Ik heb het boek ” onder de ketchupwolken” gewonnen en de titel was nogal appart dus ik werd heel benieuwd.

Toen ik aan het eerste hoofdstuk begon begon ik met het lezen van een brief. Toen ik steeds verder kwam waren het steeds brieven. Ik vind het zelf niet zo heel fijn lezen, maar het verhaal blijft goed! Er zit echt een verhaal in en er zitten heel wat spannende stukjes in die je voor geen goud wilt missen!

Ik geef het boek ☆ ☆ ☆ ☆, omdat de schrijfstijl goed was en het verhaal houd je vast. Als je eenmaal bij het stuk bent dat ze over haar problemen vertelt ben je niet meer te stoppen!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *