In deze boom – Katarina Kieri

image

SPECIFICATIES

Productinformatie
Auteur(s):Katarina Kieri, Per Nilsson
Uitgever:van Goor
Taal:Nederlands
Oorspronkelijke titel:I Det Har Tradet
Afmetingen:22x231x149 mm
Gewicht:394,00 gram
Geschikt voor:15 – 18 jaar
Druk:1ISBN10:9047514548
ISBN13:9789047514541
CategorieënKind & Jeugd  >  Romans & Zelf lezen

Flaptekst
Jacob heeft Siri nog nooit gesproken. Hij weet dus niet dat zij ook eenzaam is en problemen heeft thuis. Siri’s vader kan niet van de alcohol afblijven en haar moeder is te druk met zichzelf om naar Siri om te kijken. Jacob heeft een moeizame relatie met zijn broer en zijn duistere verleden, en mist een vaderfiguur. Als de levens van Jacob en Siri elkaar raken, verbetert de situatie voor beiden.

Toen ik het boek in de boekhandel zag liggen viel ik als een blok op de kaft! Ik hou van boeken met bomen op de kaft! Ik ben een natuur mens en zit graag in het bos. Okay ik dwaal een beetje af… ik begon in het boek met het idee er zullen 2 kinderen zijn die het niet naar hun zin hebben en later misschien zelfmoord zullen plegen.

Het verhaal is voor mijn gevoel slecht geschreven. Het is een boek met grote letters dus je zou het best snel kunnen lezen, maar het verhaal pakt je niet dus je hebt geen zin om verder te lezen!

Ik geef het boek ☆ omdat het verhaal mij niet vast greep en er niet veel goeds in zat. Het was doorbijten om door te lezen en dat is niet fijn.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *