Film :Huisdiergeheimen

Vandaag is het tijd voor een vrolijke kinderfilm! Wie is er nou niet dol op die knuffelige huisdieren! Ik zou niet meer zonder kat(ten) kunnen!

Beschrijving

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.

Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud.

6+

Animatie ~ familiefilm

Geweld ~ eng

Mening

Huisdiergeheimen is echt een aanrader voor jong en oud. Ik hoorde de zaal waar ik in dat constant lachen en ik zelf ook. Het verhaal gaat om doorzettingsvermogen, om kracht en vooral jezelf leren kennen. Niet bang zijn om nieuwe dingen te beginnen.

Ik wil je wel alvast waarschuwen dat als je nog geen dieren hebt je kinderen of partner gaat zeuren dat hij/zij er ook een wilt! Het kan ook zo zijn dat ze nog meer huisdieren erbij willen!

De aftiteling is zeker ook leuk om te kijken! 🌟🌟🌟🌟

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *