Handlettering en illustratie in je bullet journal ~ Anne  Jorinde Kuiper 

Vandaag is het tijd om een van de boeken te delen die ik gelezen heb voor mijn Bullet journal. Er zullen er nog een paar volgen in de komende weken!

Specificaties

  • Nederlands
  • Geïllustreerde paperback
  • 144 bladzijdes
  • November 2018
  • Forte Uitgevers B.V. Tekenen schilderen kalligrafie
  • EAN : 9789491853234
  • Hobby – creatief

Beschrijving

Een mooi boek voor de starter of beginner.
Anne is helemaal gek van letters; of ze nu getekend of geschreven worden. Haar handletteringhobby is inmiddels uitgelopen tot fulltime schrijf- en illustratiewerk onder de naam Gouden Lijntjes (goudenlijntjes.nl). Dat varieert van muurschilderingen creëren tot workshops geven, van zakelijke brainstorms visualiseren tot kriebelen in bullet journals. Hoe gevarieerd haar activiteiten ook zijn, Anne zorgt altijd voor een compleet plaatje. Vandaar dat haar boek ‘Handlettering & illustratie in je bullet journal’ (2018) direct aangevuld werd door het ‘Gouden Lijntjes bullet journal’ (2018). Zo kun je al meteen aan de slag.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar de uitleg en kennis over het concept voor de bullet journal! Ik heb er zelf al 1 uit, maar ik was niet geheel tevreden, dus ik ga op onderzoek uit wat ik kan verbeteren.

Conclusie

Het is een erg handig boekje. Sommige dingen hadden zeker wat meer uitgelegd kunnen worden door meer voorbeelden.

Het is zeker handig dat de dingen af en toe uitgetekend te zien. Ik had graag nog wat meer doodles gezien en voorbeelden. Zeker een leuk boek voor je begint of net bezig bent! 🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *