Film : Scary story

Tijd om hopelijk lekker te griezelen! Ik heb wel weer zin in een film waarbij je op het puntje van je stoel zit, maar is dat ook deze film?

Specificaties

  • 108 minuten | Engels, Nederlands ondertiteld
  • Horror
  • Geweld, eng

Release: 8-08-2019

Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven…

Het boek blijkt vervloekt te zijn en de angstaanjagende verhalen met duistere figuren komen hiermee tot leven. Hoe stop je een boek dat zichzelf schrijft en waarvan de verhalen ook daadwerkelijk tot leven komen? “Jij leest het boek niet, het boek leest jou!”

Mening

Er is zeker spanning in de film. Er zijn gruwelijke momenten waarbij je walgt. Er worden zeker een paar mooie scenes laten zien. Dit is een mooie film om s’avonds laat te kijken, want anders is de spanning voor de eche horror fans te laag. Ik zou zeggen dat het meer spanning is dan echte horror. 🌟🌟🌟

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *