In het donker ~ Kim Mulder

Vandaag is het tijd voor een new adult! Ik hou er tegenwoordig zo van! Heb jij wel eens wat uit het genre gelezen?

Specificaties

  • Nederlands
  • 271 bladzijdes
  • Tinteling Romance
  • 6 september 2019
  • ISBN: 1230003332870
  • New adult ~ romance

Beschrijving
Eva is geen slachtoffer. Ze is een vechter. Het feit dat haar moeder, haar stiefvader en haar broer Jesse dat niet zien, is hun probleem. Eva heeft besloten opnieuw te beginnen. Alleen. In een andere stad. Op een plek zonder duistere herinneringen. Een stad waar ze hopelijk dat stukje wat ze van zichzelf is kwijtgeraakt, weer terug kan vinden.
Waar Eva niet op had gerekend, is Leroy. Haar buurman, haar baas en de jongen die ze tegen alle adviezen in, besluit te vertrouwen. Met haar geheim. Met haar dromen. En met haar hart. Een jongen die in al zijn duisternis, haar licht wordt.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit stralende boek! De cover is voor mij zo aantrekkelijk dat ik de achterkant niet eens gelezen heb. Het laat mij denken aan vrijheid,zelfliefde en dans.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest heerlijk weg. Ik word steeds nieuwsgieriger naar haar verhaal. Wat is het wat dat meisje dwars zit?

Wat zit hem zo dwars? Wat maakt het dat hun liefde zo moeilijk te erkennen is?

‘Tadaa.’ Leroy spreidde zijn armen. ‘Wat vind je ervan?’

Conclusie

Ik heb genoten van het verhaal. Ik zat zelf ook in de wolken, want ik zie veel herkenning. Ook ik heb een moeilijke jeugd gehad en dingen meegemaakt waardoor ik toch wel eens een keer achterom kijk. Ik geniet vol op van het verhaal en de bezorgdheid die zichbaar is. Het raakt mij doordat ik de emoties kon plaatsen. 🌟🌟🌟🌟. Zeker een leuk boek om mee op te warmen nu de koude dagen er weer zijn!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *