Donkere herinneringen ~ J.Sharpe

Vandaag is het tijd voor een mooie bundel van verhalen van een van mijn favoriete auteurs! Heeft hij het weer waargemaakt?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Juli 2019
  • Uitgeverij zilverspoor
  • EAN : 9789463081818
  • Thriller – spanning

Beschrijving
Als Danielle wakker wordt, ligt er een onbekende man naast haar in bed. Hij feliciteert haar met hun vijfjarig huwelijk. Dan loopt haar overleden dochtertje de kamer binnen…

Op zijn achtste verjaardag geeft Jerry zichzelf een denkbeeldig vriendje cadeau…

Ella woont op een plek in Antarctica waar alles en iedereen uit ijs bestaat.
Omdat haar lichaam spontaan in vlammen kan uitbarsten, wordt ze verbannen. Als ze in haar isolement Schots ontmoet, een uit ijs bestaande jongen die het altijd koud heeft, besluit ze samen met hem weg te lopen, met alle gevolgen van dien.

Op een vlucht van Amsterdam naar Madrid stort een vliegtuig tijdens de landing neer op het wolkendek. Gevangen op kilometers hoogte gebeuren er met de inzittenden de meest afgrijselijke dingen. Dan verdwijnt meer dan de helft van de passagiers…

Evert is vandaag zestig jaar geworden, maar niemand is langs geweest. Dat is meer dan prima. Hij heeft een hekel aan drukte. Hij is dan ook niet blij als er “s avonds opeens een onbekend meisje voor zijn deur staat. Ze vertelt hem dat ze hier voor het “feest” is en heeft wel een heel bijzonder presentje bij zich…
18 ijzingwekkende, spannende, emotionele, fantasierijke en magisch realistische verhalen van de auteur van o.a. Eden, Gebroken geheugen, Syndroom en Reflectie.

Voor het lezen

Ik wacht altijd tot het +- september is, want dan komt er een boek van J.Sharpe uit! Ik ben erg benieuwd naar welke verhalen hij meegenomen heeft uit zijn andere bundel en zijn nieuwe creaties.

Tijdens het lezen

De verhalen lezen heerlijk weg en zijn niet super lang. Daardoor zou je een verhaal of 2 per dag kunnen lezen en dan ben je in 18 dagen of 9 dagen klaar!

Conclusie

Natuurlijk is het niet verrassend dat zijn verhalen alleen maar beter worden. Hij is iemand die blijft zoeken naar een uitdaging! Sommige verhalen waren ook geselecteerd bij wedstrijden!

De voorafjes zijn een mooie voorbereid op het verhaal wat er komt. Ik heb geen aanmerkingen gezien er emotionele en gewoon spannende verhalen in zitten! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *