Boekenswap 3 ~ unboxing

Vandaag is het tijd om mijn pakketje te delen die ik gekregen heb voor de swap!

Wil je ook mee doen? Word dan lid door in de groep te stappen van boekenswap ! Het heeft een roze incoontje! Binnenkort start de nieuwe, maar voor nu deel ik mijn pakket!

Ik werd super blij toen ik de doos op ging halen! Het Hunger games logo scheen mij tegemoet! Ik vind het erg moeilijk om dingen te vinden van The Hunger games. Ben erg benieuwd naar de inhoud! Ik wou vooral the Hunger games of Disney!

Als je de doos opentrekt komt de volgende groene hemel omhoog!

Het logo is zo mooi en zal het zeker uit de doos stelen om op te hangen!

Super leuk dat Daisy mij heeft, ze heeft toen een serie overgenomen ­čÖé

Wat een heerlijk pakket! Ik ben benieuwd wat er in zit!

De zichtbare cadeaus :

Leuk om een print van the Hunger games te hebben! De roos staat voor snow, blik met dit detail! Hij draagt altijd een roos bij zich! Chocolade zal ik tijdens het lezen zeker oppeuzelen

Tijd om de goodies uit te pakken! Super leuk dat ze creatief aan de slag gegaan is! Ik ben echt enorm blij met het raampje! Die gaat zeker een mooie plek in het huis krijgen! Leuk om ook een leuk beeldje met spaarpot te krijgen, ben dol op de kleuren van watermeloen!

De boeken! Ik ben enorm blij met de keuze! De boeken van Judith wil ik allemaal in bezit hebben ! Het boek over minimalisme zal mij zeker helpen met mijn verdere zoektocht in het opruimen ! Ga ik gelijk lezen na mijn recensie exemplaren!

Enorm bedankt Daisy! Je bent geweldig!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *