Flirten met de baas ~ Natasha Madison

Vandaag is het tijd om een volgend boek te lezen die je van binnen laat opwarmen en je wangen laat blozen.

Specificaties

  • Nederlands
  • 343 bladzijdes (ebook 252)
  • April 2018
  • Svm publishing
  • EAN : 9789082688160
  • New adult – romance

Beschrijving
Eén blik, één aanraking. Eén nacht.
Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn.
Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken
Eén blik, één aanraking. Eén nacht.
Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn.
Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken

Voor het lezen

Ik heb deze serie erg veel voorbij zien komen tijdens de volgende blogtour, maar ik wachtte nog op een volgend deel. Ik ben altijd enorm ongeduldig. Ik ben iemand die lekker wilt doorlezen en het liefst 2 delen of meer!

Tijdens het lezen

Ik geniet nu al van het boek! Ik heb zo vaak zitten lachen, dat ik met blosjes op mijn wangen de scènes moest voorlezen gezien mijn partner ook wou meegenieten. Een heerlijk opwarmertje als je door de kou bent gekomen. Als je even lekker wilt ontspannen en in een sexy wereld wilt stappen.

Conclusie

Ik kan beamen dat het niet fijn is om met iemand te daten die je dagelijks tegen komt buiten je persoonlijke leven. Het kan werken, maar het vergt veel beheersing. Je moet genieten van je momenten samen en werk en relaties gescheiden houden, maar wat gebeurt er als je dat niet doet?

Kan het toch een happy ending worden of is het net zoals bij mij een oorlog die heel de dag door gaat?

Een wereld voor uitdagingen en voorspelbaarheid, maar toch laat het je verlangen naar meer genot.

Lees het nu in de serie die ik nu al 🌟🌟🌟🌟🌟 geef! Binnenkort volgt deel 2 & 2.5 ! Het enige jammere vind ik toch wel de wat schoonheidsfoutjes die ik onderweg tegen kwam .

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *