Kwijt ~ Sandra J Paul

Vandaag is het tijd voor een recensie over het leven. Wat als je dingen wilt vergeten en ze vergeet. Dat je zoekt naar jezelf en andere dingen te weten komt. Zou jij van jezelf kunnen houden als je wist welke daden er gepleegd zijn?

Specificaties

  • Nederlands
  • September 2019
  • 395 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789082893915
  • Psychologische thriller

Beschrijving

Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie. Beter dan dat kan het leven niet worden.
Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.
Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af te vragen of hij echt wel de man is die hij altijd meende te zijn. En dan is er nog die ene vraag: Wie is de vrouw die altijd in zijn herinneringen opduikt, een vrouw die niemand anders lijkt te kennen?

Voor het lezen

Soms wens ik dat ik zo een pil kan nemen, even alles vergeten en terug gaan naar mooie tijden. Maar wat als het er in grote lijnen niet is? Een pil voor de toekomst dan maar?

Ik ben benieuwd naar dit verhaal en de of ik ook de weg kwijt raak!

Tijdens het lezen

Ik moet even inkomen door alle raadsels. Het is een puzzel, een grote puzzel!

Het is zo bizar om te lezen hoe dit tot stand is gekomen. Er gebeurt van alles, maar ook weer niet. Je raakt samen met Jim de weg kwijt. Je gaat op onderzoek uit en probeert een weg te vinden naar het geheugen, maar wil je het wel weten? Is er niet een goede geldige reden waarom je het niet meer weet?!

Conclusie

Zoals meer van haar boeken is dit weer een sterk verhaal. In 4 dagen is het boek uit, ondanks de vermoeidheid en drukte. Ik heb slaap opgegeven om verder te lezen en voor het slapen nog wat lichters gelezen om zo nare dromen te voorkomen. Ik heb emotionele eetbuien gehad deze week, mede dankzij dit boek. Het laat je nadenken over je eigen daden, zowel positief als negatief. Laat je dingen afwegen en overwegen. Laat je nadenken over de toekomst.

Ijzersterk verhaal die je laat beseffen wat de keuzes inhouden. Laat je afvragen welke keuze de juiste is, 🌟🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *