Film : Ready or not

Niets is zo leuk als een ouderwets potje verstoppertje. Maar wat nou als levens ervan af hangen en er mensen dood moeten?! Is het dan ook nog zo leuk?

24-10-2019

  • 16+
  • Geweld / eng

Ready Or Not volgt de jonge bruid (Samara Weaving) wanneer zij zich verenigt met haar nieuwe mans’ (Mark O’Brien) rijke en excentrieke familie (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) in een aloude traditie die zich snel uitmondt in een dodelijk spel waarbij iedereen moet vechten om te overleven.

Mening

Een film die gemaakt is dankzij spelletjes. Je moet je verstoppen tot de zon opkomt, gebeurt dat niet dan is er een groot probleem. Hoe pak je de jacht aan en hoe zorg je dat je de dame in kwetstie vind?!

Het is een kat en muis spel vol gevloek, gejaagd en vooral bloed. Je snapt de dame zeker gezien ze voor haar leven speelt, maar doen we dat niet allemaal?

Het is een grappige film om te zien, maar horror zou ik het zeker niet noemen, eerder spanning! Sommige momenten was het zeker spannend, al is het natuurlijk een film die je kan voorspellen. Al met al heb ik toch genoten dus 🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *