Flirten met de playboy ~ Natasha Madison

Tijd voor het 2de deel in de serie! Ik kijk er enorm naar uit om meer over het zusje te weten te komen, want hoe tem je een playboy?

Specificaties

  • Nederlands
  • 343 bladzijdes (ebook 256)
  • Juli 2018
  • Svm publishing
  • EAN : 9781386364252
  • New adult – romance

Beschrijving
Ze denkt dat ze kan ontsnappen, dat ik haar zal laten gaan…
Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aankan. Hij moest eens weten…
Een man die alles heeft, heeft maar één ding nodig: verleid worden.
Kijk toe hoe ik flirt met de playboy.

Voor het lezen

Ik heb enorm veel zin om opnieuw in de wereld te duiken van geflirt, getease en om te genieten van de romance!

Van Lauren gaan we door naar haar zusje Kayleigh, waarvan we natuurlijk ook wel wat gelezen hebben. Door het einde van 1.0 weten we al een hoop, maar hoe het verhaal precies in elkaar zit gaan we nu lezen!

Word dit net zo een knaller die naar je wangen doorschiet?

Weet je nog dat Ricky uit groep drie je achternazat met een kikker omdat hij van je hield? Nou, dit is gewoon de volwassen variant daarvan.’

Tijdens het lezen

Je duikt terug naar het verhaal van Lauren, maar nu door de ogen van Kaleigh. Je ziet een mooie jonge vrouw die van het leven geniet. Ze staat en doet wat ze wilt, maar nooit 2x met dezelfde man. Maar kan Noah daar wat aan veranderen?

‘Waar komt die geur vandaan?’ Austin begint te kokhalzen. ‘Schijt en pis,’ sist John. ‘Ik ben verdomme een volwassen kerel die in de bosjes rondkruipt met een gast die ze heel nodig in een dwangbuis moeten stoppen.’ ‘Op je buik kruipen is makkelijker. Dan zien mensen je niet.’

Conclusie

Je hebt in deel 1 van Lauren al gelezen wat er ging gebeuren aan het einde. Voor mij was dat wel jammer gezien je toch net de verrassing mist. Het is zo leuk nieuws dat ik het opnieuw zou willen lezen!

Het is een leuk boek, maar ik miste de verrassing. Het geflirt is hier ook een heel stuk minder, al zijn er ook leuke scènes. Ik geef het boek 🌟🌟🌟🌟, ik heb echt wel genoten.
Zeker een leuk boek om even tussendoor te lezen met wat humor en liefde!

Categories Niet gecategoriseerd