Ongenadig – Karin

Vorige maand is er weer een nieuwe thriller van Letterrijn uitgekomen, deze keer van Karin! De cover springt in het oog!

Specificaties

  • Nederlands
  • Oktober 2019
  • 328 bladzijdes
  • Letterrijn
  • 9789491875960
  • Thriller

Beschrijving

Over Genadeloos Anouk raakt tijdens een personeelsfeest aan de praat met Sven. Ze is gecharmeerd van hem en de aantrekkingskracht blijkt wederzijds. Sven leest iedere wens uit haar ogen en Anouk is ervan overtuigd dat hij de ideale man is. Als Sven na een paar maanden vraagt met hem te gaan samenwonen, zet de onzekere Anouk, aangemoedigd door haar tweelingzus Miranda, haar twijfels aan de kant en trekt bij hem in. Al snel ontstaat er een scheurtje in de perfecte relatie. Sven heeft zijn eigenaardigheden en een bizarre hobby. Anouk probeert uit alle macht daarmee om te gaan. Na een ongelukje lijkt Sven twee gezichten te hebben. Zijn onverschillige kant laat Anouk aan haar lot over, terwijl zijn zorgzame kant haar het volgende moment liefdevol verzorgt. Zo ook die ene avond. Anouk slikt de medicijnen die Sven haar heeft gebracht en ze valt in slaap. Ze wordt echter niet wakker in de slaapkamer en lijkt overgeleverd aan de morbide plannen van Sven.

Voor het lezen

Ik vind deze roze cover geweldig! De kleuren springen eruit en ik ben erg benieuwd om meer te gaan lezen over Anouk. Het leven is niet altijd makkelijk, zeker in de liefde niet. Maar moet ze Sven wel vertrouwen?

Tijdens het lezen

Het verhaal komt snel op gang. Je duikt gelijk in het verhaal van Anouk waarbij je niet alleen het heden, maar ook een deel van het verleden leert kennen.

Het is fijn dat je vanuit verschillende perspectieven kan lezen. Normaal heb ik er wat moeite mee, maar de karakters zijn zo verschillend dat je geen hinder ervaart.

Conclusie

Het verhaal gaat snel over tot actie. Je leest vanuit de slachtoffers, de dader maar ook de omstanders. Dat is hetgeen wat het verhaal zo spannend maakt. Je weet niet waar je het moet zoeken, maar je kan het vanuit alle hoeken opserveren!

Voor mij een absolute must Read van 🌟🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *