Het hart van een cowboy ~ Debra Eliza Mane

Wat heb ik lang uitgekeken naar een volgend boek van Debra! Eindelijk kan ik verder lezen in de wereld van Twin Bridges!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • November 2019
  • 242 bladzijdes
  • Dutch venture publishing
  • 9789463982009
  • Romance

Beschrijving
Becky Morgan heeft een leven dat niet bepaald standaard is. Onder haar wat ruige uiterlijk schuilt echter een jonge vrouw die haar uiterste best doet haar leven te beteren. In het slaperige dorp Twin Bridges valt ze als een blok voor de robuuste rancher Nathan. Dat ze echter een vreemd verhaal over hem heeft gehoord van een serveerster genaamd Lucy-Jane maakt het allemaal niet makkelijker. Maar een man zoals hij, die alles heeft wat zij nooit gehad heeft, kan toch niets in haar zien. Zij is immers een “niemand”.
Nathan Brooks loopt op een dag nietsvermoedend The Wagon Wheel binnen, als een jonge vrouw direct zijn aandacht trekt. Haar roze haren en kleurige tatoeages maken haar een ware blikvanger. Dat ze zich luid proestend verslikt in haar koffie op het moment dat hij binnenstapt maakt dat hij het niet kan laten naar haar te blijven kijken. Toch is dat niet de enige reden waarom hij versteend lijkt. Iets in haar trekt hem aan. Is het soms omdat zij er zo anders uitziet dan hij zich vanbinnen voelt? Ook al voelt Nathan er veel voor haar beter te leren kennen, de pijn uit zijn verleden weerhoudt hem daarvan.

Voor het lezen

Ik ben helemaal klaar om weer om de wereld te stappen met mooie, rauwe cowboy romance ! Laat de 🤠 lekker los! Ik hoop op weer veel liefde en de nodige drama!

Tijdens het lezen

Een outside verhaal die laat zien dat liefde uit onverwachte hoek kan komen. Je hoeft niet helemaal clean te zijn, alles behalve zelfs. Al twijfel je aan jezelf of aan de medemens, het komt (ooit) goed!

Conclusie

Ik vind het fijn om uit beide personages te lezen, dat is ook de reden waarom ik verliefd ben op de serie ! Het is een boek dat mee gaat met de tijd en je vol op laat genieten! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *