Film : Maleficent 2

Nadat ik de film in de ochtend heb gezien gaan we natuurlijk door naar deel 2! Zal het toegevoegde waarde hebben?

16-10-2019

  • 12+
  • Geweld
  • 119 minuten

In Disney’s Maleficent 2 zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.

De jaren zijn goed geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora’s naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk als vereniging van de twee verschillende werelden. Wanneer een onverwachte ontmoeting een krachtig, nieuw bondgenootschap introduceert, worden Maleficent en Aurora in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken in de Grote Oorlog, waarbij hun loyaliteit op de proef wordt gesteld en ze zich moeten afvragen of ze echt familie kunnen zijn.

Mening

Je stapt gelijk weer de mooie fantasy wereld in. Je ziet maleficent in haar volle glorie en de trost straalt van haar af. Nu begint de reis van haar dochter, Aurora. Het is tijd dat zij het bootje instapt. Tijd voor een mooie einde, maar natuurlijk gaat dat niet zonder hobbels in de weg.

De fantasy wereld komt veel mooier naar voren dan in het vorige deel. Je ziet zeker dat de kwaliteit vooruit is gegaan, niet alleen in de beelden, maar ook het acteerwerk. 🌟🌟🌟🌟, absoluut een mooie opvolger!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *