Vergane glorie ~ Johan Lubbers

Vandaag is het tijd voor een nieuw fantasy verhaal! Om in de sfeer van comic con te blijven is het er weer een van zilverbron!

Specificaties

  • Nederland
  • 285 bladzijdes
  • Juli 2019
  • Zilverbron
  • EAN : 9789463081801
  • Fantasy – geestenwereld

Beschrijving

Geesten van voorouders die over je waken, Goden die de wereld hebben geschapen… Het zijn niet meer dan verhalen voor de jonge jaagster Anya. Totdat ze zelf een visioen van vroegere tijden krijgt. De ruïnes waartussen ze leeft, veranderen in een prachtige tempel en tonen haar een glimp van het leven van iemand anders. Het versterkt haar wens om haar banden met haar voorouders aan te halen en zichzelf te bewijzen op een zielentocht. De traditie dat alleen mannen dit mogen doen, wil ze doorbreken.
Wanneer Anya wordt beloofd aan een vreemde en haar eigen dromen in duigen vallen, keert ze haar volk de rug toe. Wat willen de visioenen haar laten zien? Ze begint aan een gevaarlijke reis en volgt de visioenen naar de ruïnes diep in het gebied van de kannibalen om antwoorden te vinden en een allesbeslissende keuze te kunnen maken.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar een nieuw boek van Johan. Na Het boek , De Komeet ben ik erg benieuwd naar meer werk van de auteur!

Ik hou van verhalen met geesten in de hoofdrol, gezien ze je zoveel kunnen vertellen!

Tijdens het lezen

Het verhaal moet even inkomen. Gelukkig zit je er al snel in en voel je de emoties. Je snapt zeker wel dat mensen sceptisch zijn , dat mensen bepaalde dingen doen door de dingen die ze doen/zien. Is dat gelijk goed?

Conclusie

Een verhaal die je meeneemt naar meerdere werelden. Je ziet het leven vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven. Je snapt de overwegingen van de personages heel goed.

🌟🌟🌟🌟 voor dit avontuurlijke tripje!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *