Plastic vriend ~ Johan Klein Haneveld

We hebben een wereld, die wij samen schoon moeten houden. We moeten samen kunnen genieten, maar onze toekomstige generaties ook!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 104 bladzijdes
  • Augustus 2019
  • EAN : 9789493157064
  • Godijn publishing
  • Kort verhaal – natuur – sci-fiction

Beschrijving

In de 22e eeuw vaart plasticvisser Matthijs Waaldrop boven de verdronken steden en polders van Nederland. Op een dag vindt hij in zijn net een voorwerp van voor de instorting. Dat trekt de aandacht van mysterieuze groeperingen van het vaste land. Matthijs heeft al zijn vrienden nodig, oude en nieuwe, wil hij de komende dagen overleven.
Johan Klein Haneveld (1976) maakt zich zorgen over klimaatverandering en plastic in de oceanen. Daarom doneert hij alle royalty’s van deze ziltpunknovelle aan de Plastic Soup Foundation.

Voor het lezen

Ik hou van dit soort boeken. Het herinnert je aan het probleem die jij mede veroorzaakt. We hebben allemaal verantwoordelijksgevoel voor de aarde, maar er aan denken helpt niet. Je moet er wat mee doen!

Conclusie

Een mooi boekje die laat zien dat alles niet gemaakt is voor eenmalige consumptie. Sommige dingen kunnen veel langer mee dan je denkt!

Er zijn ook mensen die vrijwillig hun huis opgeven of veel kleiner gaan wonen om zo de wereld beter te maken. Ik kan daar alleen maar respect voor hebben! Waarom zou je een huis nemen met 4 verdiepingen als je alleen bent? Als je kinderen al de deur uit zijn?

Dit boek toont aan dat er mensen zijn die gelukkig diep gaan voor het milieu! Ze helpen mee met het bedenken en uitvoeren van handelingen om de aarde schoner te maken! 🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.