About me

Hallo mensen,

Ik ben nakita en ik ben 16 jaar. Ik ben geboren in het Clara ziekenhuis in Rotterdam zuid die nu helaas gesloopt word! Ik zit op het MBO op de Albeda Rosestraat in Rotterdam. Ik heb in 2014 mijn mavo diploma behaal en ik ben nu bezig met mijn bakkers opleiding. Naast mijn liefde voor bakken hou ik ook heel veel van lezen! ­čśë
image

Ik ben een blog begonnen, omdat ik graag lees en er werk van wil maken. Ik lees graag spannende en avontuurlijke verhalen die ik graag met andere boeken liefhebbers wil delen! Ik ben verliefd geworden op de grijze jager serie die mijn beste vriendin me liet lezen. Ik heb nu ondertussen alle 12 boeken thuis staan en ze ook allemaal gelezen.

Ik woon in hartje Rotterdam en ik kan me geen betere stad wensen.
image

Op de foto kijk je vanuit een groot gebouw over de blaak heen. Daar zit onze centrale bibliotheek en sinds kort de markthal. (Zie de foto hieronder)
Het grote gebouw rechts is de markthal, het gebouw met de leidingen is de centrale bibliotheek en daarna is een gebouw van een potlood en daarnaast zijn de bekende kubuswoningen.
image
Als ik Rotterdam hoort denk ik gelijk aan de euromast!
image

Mijn andere hobby’s zijn tekenen, film kijken en voetballen vind ik ook leuk

Hoop jullie snel weer op mijn blog te zien en ga me best doen om een paar keer per week een post te plaatsen.

Dankje voor je bezoek!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *