Godinnen test (godinnen serie #1)

image

Auteur: Aimee Carter
Uitgever:Harlequin Holland
Taal:Nederlands
Genres: young adult, Griekse mythologie
Aantal Pagina’s: 352
Gepubliceerd op 22 januari 2013
ISBN13:9789034755858

Flaptekst
Het is een test die nog geen enkel meisje overleefd heeft.
En nu is de beurt aan Kate…

Kate is alleen met haar moeder opgegroeid. Maar nu is haar moeder ernstig ziek, en niets kan haar nog redden.

Dan ontmoet ze Henry. Hij beweert dat hij de god van de onderwereld is en doet haar een bizar voorstel: als zij naar zijn landgoed komt en zeven testen aflegt, kan ze niet alleen onsterfelijk worden, maar ook een heuse godin en… zijn bruid.

Kate is ervan overtuigd dat hij getikt is, tot ze hem een meisje tot leven ziet wekken. Zou hij toch de waarheid spreken, en belangrijker: zou hij ook haar moeder kunnen redden? Want in dat geval is ze tot élke test bereid!

Alleen… wat als het haar niet lukt?

Mijn mening

Ik ben begonnen in de godinnentest, omdat ik zoveel goede verhalen hoorde en nieuwsgierig werd. Ik was al verliefd op de kaft, dus toen ik hoorde dat het geweldige boeken waren had ik ze gelijk gekocht.

Vlak voordat ik naar bed ga begin ik met lezen. Het verhaal is in het begin niet zo bijzonder, maar toch ben ik benieuwd wat Kate allemaal moet doorstaan.  Wat heeft ze allemaal moeten doorstaan en meemaken? 

Het boek is fijn om te lezen ook als je de mythen niet kent. Er staat achter in het boek een woorden lijst van de personen en wat hun Namen inhouden.

Het verhaal is gedetailleerd geschreven met genoeg ingeving om te zien waar je op dat moment bent. Ik vind het altijd fijn om een goede beschrijving te hebben van de personen en de omgeving

Toen het boek uit was ben ik dezelfde avond nog begonnen in deel 2 van de godinnen serie: godinnenwraak!

Ik geef het boek ☆☆☆☆
Ik heb het boek 4 sterren gegeven, omdat ik me soms zat te irriteren aan wat zins en spellingsfouten, maar het is zeker een aanrader!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Godinnen test (godinnen serie #1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *