Tot in de dood – Debora Elisabeth

Dit boek is een boek dat mij al een tijdje aan ligt te kijken. Soms baal ik ervan dat ik niet in een sprookje leef en struggles heb. Toch wil ik graag een boek lezen over de liefde nu, zeker door deze mooie cover!

Specificaties

  • Nederlands
  • 232 bladzijdes
  • Maart 2018
  • Dpv uitgever
  • IBSN 13 : 9789463678957
  • Liefde/vriendschap/young adult

Beschrijving

Daan en Roza zijn al jaren goede vrienden. Net als hun vriendschap zich tot iets diepers transformeert, slaat het noodlot toe: na een avond stappen worden ze slachtoffer van een auto-ongeluk. Hierdoor belandt Roza in een rolstoel en hangt het leven van Daan aan een zijden draadje. De klap van het ongeluk heeft de deur naar de gave die Daan al jaren angstvallig verborgen houdt, opengeslagen. In een diepe slaap waaruit hij misschien niet meer zal ontwaken, krijgt hij een waarschuwing van gene zijde.
Liefde blijft altijd bestaan… zelfs tot in de dood.

Voor het lezen

Ik heb hele goede recensies voorbij zien komen die ik niet durfde te lezen. Ik ben totaal blanko in het boek gegaan zonder ook maar de achterflap te lezen. Ik kijk naar de quote op de cover tegenwoordig, naar de auteur en ooit heb ik vast wel de achterflap gelezen.

De cover spreekt mij erg aan. Mooie subtiele standaard kleuren. Ik zie veel tederheid in de foto en dat is iets waar ik ook altijd naar verlang in mijn relatie. Gelukkig heb ik dat nu gevonden, maar dat voorzichtige : ik wil alles van jou en met jou doen, mis ik soms nog. Dat op de bank zitten met popcorn en je intens gelukkig voelen door zo een klein gebaar zie ik er zeker in terug!

Tijdens het lezen

Wat erg voor Roza! Dit is trouwens een van mijn grootste angsten he! Ik zou echt gek worden als ik Roza was. Ookal heb ik liefhebbende mensen om mij heen, nog zou ik er niet mee kunnen dealen…..

Het is super mooi om te zien wat voor band zij heeft met Daan. Mara vind ik maar een vervelend ding! Zij is zoo vervelend en aanwezig. Iritant aanwezig, 5de wiel aan de wagen aanwezig!

Ik hoop dat alles goed komt met zowel Daar als Roza. Het is voor beide spannend, beide hele heftige grote momenten. Ze trekken elkaar op vele vlakken erdoorheen. Ik vind de stem van mijn partner ook super fijn en merk altijd als hij extra aan mij denkt als ik de deur open zet natuurlijk.

Give me moree!

*Pakt eerst nog meer zakdoekjes*

Conclusie

Wat een super mooi verhaal. Ik werd er nog emotioneler van dan ik al ben. Dit soort dingen laten mij zien dat het zo anders kan lopen. Waar ik erg dol op ben is het spirituele randje. Ik geloof zelf ook in het hiernamaals en dat je geliefden altijd in de buurt zijn.

Absoluut de ☆☆☆☆☆! Jen Minkman haalt met haar uitgeverij alleen maar mooie boeken binnen voor mijn idee! Ik geniet er van! Chapoo Debora! Wat een einde voor Daan en Roza, geen doorsnee verhaal in ieder geval!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *