Boekenweek tips

Lieve lezers
zaterdag (7-3) start de boeken week weer!
De 80ste keer alweer!
De tijd vliegt vinden jullie ook niet?
image

Deze week mogen jullie extra gaan lezen! Daar zijn wij blij om! Een heerlijk boek met een kopje thee, koffie of een sapje erbij. Heerlijk!

Ik heb 5 tips voor jullie

1. Pak een boek erbij die je heel leuk lijkt, maar waar je nooit tijd voor heb gehad en lees hem een keer! Zo help je jezelf van je read list af en kan je ook nog kijken wat je van het boek vind.

2. Lees lekker een boek en geniet van het weer deze week! Schijnt het zonnetje niet ga dan kruip dan lekker in een hoekje van de bank, bed of in de luie stoel en geniet! 

3. Lees een keer een boek waarvan je denkt dat je hem nooit zou gaan lezen. Misschien bevalt het wel en heb je een nieuw lees avontuur erbij

4. Verwen jezelf een dagje deze week. Eerst bijv een lekkere douche desnoods nog een lekker crème op smeren en ontspan je voor een avondje. Lekker bij het kaarslicht met een kopje thee of een bakkie pleur (koffie ) alles kan die avond! 
Maak er een speciale avond van!

5. Iets wat we niet snel doen maar toch moet gebeuren! Richt je boeken kast opnieuw in en werk je boekenkast lijstje bij of maak er 1. Zo weet je wat je thuis al hebt en weet je zeker dat je het niet dubbel kan halen. Maak je readlist up to date en kijk welke boeken je niks vind en verkoop ze of geef ze weg! Jij blij met het plek en een ander blij met een boek!

Fijne Lees week allemaal

*TIP

Wil je graag een dagje weg met de trein en vind je het te duur?
Zorg dat je het boekje van de boeken week in handen krijg en dan kan je gratis door Nederland reizen! Alleen deze zondag (15-3)
image

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.