Film : Bad boys for life

Alweer tijd voor een derde film van de Bad Boys serie. De trailer liet mij soms al onder mijn stoel liggen van het lachen, maar hoe is het verhaal & de actie erin uitgewerkt?

  • 124 minuten
  • Actie
  • Comedy
  • 16+
  • Geweld/gevloek

Release: 23-01-2020

De Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence keren terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett.Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. 

Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders). Verder met o.a.: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano.

Een goede film met actie. Sommige actie shots waren naar mijn idee iets te lang. Overmatig schiet werk, teveel afwachten en sommige stukken hadden te weinig actie.

Wat ik wel goed vond was het camera werk. De shots zijn mooi genomen en het verhaal word goed vertelt. Je begint wat lijnen in elkaar te klikken.

De humor in de film kon ik erg waarderen, net als de serieuze scènes. Ondanks de paar stiltes geef ik het 3 sterren ⭐⭐⭐!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *