Film : Birds of Prey

Als er een film is waar ik naar uit kijk na Joker is het wel deze, van Harley! Ik hou ervan dat het nu om een vrouwelijke karakter gaat met scherpe , gestoorde randjes

  • 110 minuten
  • Actie
  • Geweld
  • Geschreeuw

Release: 6-02-2020

Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan.Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

Mening

In de eerste week dat de film uit was verscheen er op Social media al marketing online. De reacties eronder waren erg verschillend. Vele vonden hem tegenvallen, andere konden er niet veel van verwachten met haar al acteur.

De film is in het begin erg chaotisch. Ze weet niet hoe ze haar verhaal moet vertellen, dus overload ze ons met stukjes uit het verleden.

Later gaat ze haar hoofd voor ons ordenen en dan begint het interessant te worden. De actie bouwt zich om samen met het verhaal. Je ziet dat ze een hart heeft en hoe ze zich staande moet houden tegenover de haters.

Later in het verhaal komt er een twist aan. Iets wat je niet gewend bent van Harley. Ze is normaal toch gek & onvoorspelbaar? Dat is ze nog steeds, maar haar hart begint te langzaam ontdooien.

De actie shots zijn mooi. Je voelt de actie , je zit op het puntje van je stoel. Sommige delen van het verhaal zorgen ervoor dat je een beetje verveelt raakt, maar iedere keer word je weer terug in het verhaal gezogen. Daarom geef ik het verhaal 4 sterren ⭐⭐⭐⭐!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *