Film : Frozen II

Natuurlijk moet ik Frozen zien voor hij van het witte doek gaat. Heb jij hem al gezien?

  • 103 minuten
  • 6+
  • Kinder/ familiefilm
  • Animatie
  • Eng

Release: 20-11-2019

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Mening

Na Frozen I had ik enorm zin in het vervolg. Natuurlijk gaat het verhaal nu verder nu ze ouder zijn. Ik heb enorm veel zin om meer van hun avonturen te zien en te genieten van meer avonturen van Elsa, Olaf , Anna en de rest!

Het verhaal heeft zoals altijd bij Disney weer een mooie boodschap. Je wilt dat de waarheid aan bod komt. Er komen heftige gebeurtenissen aan waardoor de dames het moeilijk krijgen. Nu is het hopen dat Elsa sterk genoeg is!

De animatie is veel beter dan in deel 1. De karakters zijn mooi gemaakt. Ik heb de Nederlandse versie gezien en wat een leuke film! Natuurlijk vol muziek en plezier, maar zeker een stuk sterker dan deel 1! 🌟🌟🌟🌟 4 sterren voor dit mooie verhaal!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *