Film : april, may & June

Een comedy film met 3 dames in de hoofdrol. De trailer sprak mij erg aan. Ik ben benieuwd of het een topper is of toch niet!

  • 117 minuten
  • Comedy
  • Drama
  • 9+
  • Geweld/geschreeuw
  • Nederlandse film

Release: 19-12-2019

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Mening

De verhalen kloppen, het verhaal valt enorm tegen. In het verhaal kan ik mij nog verplaatsen, maar het acteerwerk is soms zo slecht gedaan. Al die overdreven reacties, al die drama. Mij net iets teveel . Typisch een Nederlandse film met teveel drama. 🌟🌟 , 2 sterren.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *