Het verlaten huis ~ Sandra J. Paul

Eindelijk is deel 2 daar. Ik kijk enorm uit naar het tweede deel van deze thriller jeugdserie!

Specificaties

  • Nederlands
  • Februari 2020
  • EAN : 9789463967105
  • Hamley books
  • Deel 2 : duistere huis serie
  • Jeugdthrilller

Beschrijving

Zes kinderen brengen samen een gezellige avond door terwijl hun ouders verderop in de straat een feestje bijwonen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, tot hun huis getroffen wordt door een aardbeving. Even kijken de kinderen elkaar in paniek aan. Dan verliezen ze het bewustzijn. Wanneer de zes weer bijkomen, zitten ze opgesloten in een vervallen huis. Ze hebben geen idee wat hen overkomen is. In het midden van de woonkamer staat een mysterieuze houten kist. En dan gaat de kist open… Sandra J. Paul is jeugd- en thrillerauteur. Van haar verscheen eerder de spannende jeugdthriller De duistere school. Met Het verlaten huis verschijnt het tweede deel uit de Kraaidorp-serie dat je ook als losstaand verhaal kunt lezen.

Voor het lezen

Ik ben na deel 1 heel nieuwsgierig naar het vervolg. Deel 1 was met een schitterend einde gestopt. Vol in de spanning zodat je verlangt naar meer!

Tijdens het lezen

Het verhaal bouwt al spannend op. Het huis is verlaten, zoals je kan lezen in de titel. Alleen is dat natuurlijk niet alles. Vol mysterie ga je opzoek naar antwoorden, maar of je ze krijgt dat is nog maar de vraag.

Conclusie

Het verhaal neemt je mee in de duistere wereld van hekserij. Heeft het iets te maken met het duistere huis of is het iets nieuws?

Je leest dit spannende boek als een sneltrein. Je blijft er goed in zitten en leert de karakters kennen. Soms neem je wat kleine pauzes om even bij te komen . 🌟🌟🌟🌟 4 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *