Blijf bij mij ~ Emma Anna

Na het eerste deel van de serie werd ik toch nieuwsgierig naar deel 2. Ik hou van liefde & februari staat er zo een beetje om bekend door Valentijnsdag.

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Februari 2020
  • 300 bladzijdes
  • Dutch venture publishing
  • EAN : 9789492585479
  • Roman

Beschrijving

Hoewel Hannah’s hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.
Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?
Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar het 2de boek. Hoe zal het aflopen met Hannah en meneer Luc. Zullen ze nu definitief hun eigen weg gaan of is de genie te groot?

Tijdens het lezen

Je ziet de struggles die er horen bij een break-up . Het is nooit leuk, maar soms wel nodig. Je ziet dat ze beide proberen om hun eigen leven op te pakken en te beginnen aan een leven alleen. Maar of dit zal lukken is nog maar de vraag

Conclusie

Een veel beter boek! Je ziet de auteur steeds mee groeien in haar boeken. De spanning is hoger in dit boek en het liefdes gehalte ook. Ik heb enorm genoten van het tweede boek in de serie en hoop dat er zeker nog eentje zal volgen.

Ik voel mee met de karakters en snap de keuzes die gemaakt worden. Je word ook meegenomen naar het eerste boek om zo je geheugen op te frissen en dat is enorm fijn. 4 sterren van mij! .

Categories Niet gecategoriseerd