Gebroken adem – Latoya Morris

Vandaag is het tijd voor een mythe. Deze keer het verhaal van Morgayne. Het is een Ierse mythe deze keer!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Maart 2020
  • EAN : 9789463967136
  • 334 bladzijdes
  • Hamley books
  • Romance, spanning

Beschrijving

De 19-jarige Patrick gaat samen met zijn ouders en zijn zusje Judith met vakantie in Baltimore, Ierland, waar zijn tante een hotel runt. Hij heeft totaal geen plezier in de vakantie, totdat de mysterieuze Morgayne plots in het hotel opduikt. Hij valt meteen voor haar, maar zij lijkt onbereikbaar voor hem.

Ondertussen breekt er aan de zuidwestkust van Ierland grote chaos uit. Het weer slaat om, er spoelen zeedieren aan op de stranden. Terwijl de storm steeds heftiger wordt, zoekt Morgayne plots toenadering tot Patrick.

Hij geraakt al snel onder de invloed van haar charmes, maar wanneer hij ontdekt dat zij iets met het stormweer te maken heeft, begint hij te beseffen dat zij geen gewone jonge vrouw is. Maar is hij dan nog in staat om zichzelf te redden?

Voor het lezen

De cover spreekt mij enorm aan. De blauwe kleuren spreken enorm om de dame heen. De kleurenpalet geeft de cover een mooiere weergave door middel van diepte.

Toen ik de beschrijving las wist ik al gelijk dat dit een boek voor mij was. Het bevat de elementen die ik leuk vind, namelijk liefde en spanning.

Tijdens het lezen

Je word gelijk in het verhaal getrokken. Het leest vloeiend weg. Je word meegenomen in het gezin van Patrick. Leert de karakters beter zodat het meer op je emoties in gaat. Dat vind ik altijd heerlijk om te lezen. Je staat in connectie met de personages .

Conclusie

De spanning word meeste van de tijd lekker hoog gehouden. De liefde en spanning is met een goede spanning aanwezig. Als ik de tijd had was dit zo weg gelezen. Ik heb genoten van het boek, al miste ik wat onverwachte wendingen. Een mooi verhaal dat zeker de 4 sterren 🌟🌟🌟🌟 verdient.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *