Privacy Live ~ Annet Hulst

Iedereen heeft zo zijn geheimen, maar wat gebeurt er als al je geheimen onthuld worden op de buis? Zouden ze bij jou zo in huis mogen vallen of toch liever niet?

Specificaties

  • Paperback
  • Nederlands
  • Maart 2020
  • EAN : 9789090326207
  • Letterrijn
  • Roman – Young adult

Beschrijving

In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.
Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was.
En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

Voor het lezen

Toen ik dit boek in de brochure van LetterRijn zag wist ik gelijk dat dit een boek voor mij is. Het laat mij een beetje denken aan het concept van temtation island en ontmaskerd. Ik hou wel van spanning.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest vanaf het begin makkelijk weg. Je word meegenomen in het verhaal van Jente en Daniël. Het verhaal leest snel weg doordat je in het leven van de personages kijkt. Je volgt ze en zie hoe hun levens uiteindelijk samen vallen. Je beleeft het verhaal door hun ogen en word soms in een herinnering meegenomen zodat je er nog dieper in zit.

Conclusie

Wanneer komt deel 2?

Ik ben zeker benieuwd naar een vervolg en hoop dat hij komt! Ben benieuwd naar het verhaal na de ontknoping. Hoe zal het aflopen als diegene er weer is.

Je word in het verhaal gezogen. Je leest het alsof je een serie aan het kijken bent. Een show waarbij alle geheimen op tafel komen, een beetje zoals temtation island en achter gesloten deuren. Wat zou jij doen als al jouw geheimen boven water komen op tv? Ik zou persoonlijk helemaal gek worden, zeker als ze al mijn buien zouden zien. Daarom geef ik dit boek  5 sterren !

Er moeten meer van dit soort boeken komen. Weet je er meer? Let me know!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *