Film : Rambo last blood

  • 96 minuten
  • 16+
  • Geweld/ geschreeuw

19-09-2019

“Death is Coming”. Om verder te leven in anonimiteit heeft John Rambo (Sylvester Stallone) zich na zijn laatste missie teruggetrokken op een ranch in Texas.Hij leidt een rustig leven, tot de dag dat de kleindochter van een goede vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaren. Vastbesloten haar te redden vertrekt John naar Mexico, waar hij belandt in de heftige wereld van de sekshandel en zich genoodzaakt voelt om opnieuw naar zijn wapens te grijpen. Dat zet vanzelfsprekend kwaad bloed bij het Mexicaanse kartel, dat vanaf dat moment op niets anders zint dan wraak. John zal al zijn skills uit het verleden moeten gebruiken om dit gewelddadige kat-en-muisspel te overleven.

Mening

Dit is mijn eerste Rambo film en gelijk het laatste deel. Deze man is ondertussen al aan de oudere kant, maar de actie is alles behalve oud!

Er is een hoge spanningsboog naast het verhaal. Er is brute geweld aanwezig wat voor mij de film Ideal maakt. Het is niet voor tere zieltjes. Je ziet veel bloed, ledematen die eraf worden gehakt en boobytraps. 

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *