Film : Night Hunter

Een spannende film die je aandacht redelijk gast houd. Word je voor de gek gehouden of?

  • 98 minuten
  • 2018
  • Actie thriller

Op jacht naar een brute serieverkrachter en -moordenaar kruisen de getraumatiseerde politieagent Marshall (Henry Cavill) en wrekersduo Cooper (Ben Kingsley) en Julia (Eliana Jones) elkaars paden. Oud-rechter Cooper heeft, teleurgesteld in het rechtssysteem, zijn toga aan de wilgen gehangen en besloten het heft zélf in handen te nemen: samen met Julia lokt hij verkrachters in de val om ze op passende wijze te straffen. Totdat Julia gekidnapt wordt. Cooper, Marshall en de politie gaan op jacht naar de dader, maar de man die ze vangen blijkt verstandelijk beperkt te zijn waardoor het mysterie rond de moorden alleen maar groter wordt.

Agente Rachel (Alexandra Daddario) is ervan overtuigd dat de gevangene, die jarenlang vrouwen misbruikt en vermoord zou hebben, meerdere persoonlijkheden heeft waarvan één mogelijk meer weet. Maar hoe haal je de juiste eruit?

Mening

Een spannende film die je meeneemt in de wereld van mentale klachten.

De actie zit hoog in de film en de uitwerking is middelmatig. Ik heb genoten van de film door het verrassingselement .  3 sterren door de verrassing en het feit dat ik geboeid bleef.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *