Film ~ Overboard

Als je een avondje wilt lachen is dit absoluut een leuke film. Een scène is zelfs 3x terug gedraaid gezien wij niet meer bijkwamen van het lachen!

  • 88 minuten
  • 12 oktober 2018
  • Grof taalgebruik
  • Comedy

Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxe schip van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden…

Mening

Een heerlijke film om te kijken! Het liefst had ik zo een cocktail erbij gepakt door de muziek, de zomerse sfeer en de humor die aanwezig is in de film! Ik heb 2 keer echt dubbel gelegen van het lachen waar ik bijna niet uit kwam.

De film is wat voorspelbaar en het acteerwerk laat af en toe wat breukjes zien, maar het is zeker  4 sterren waard!

Een film die je heerlijk deze zomer kan bekijken!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *