Netflix film : Coffee en Kareem

Toen ik de filmposter voorbij zag komen was ik gelijk benieuwd, maar moest ik dat wel zijn?

De 12-jarige Kareem Manning huurt een crimineel in om zijn moeders nieuwe vriend, politieagent James Coffee, bang te maken. Zijn plan werkt averechts, waardoor de meest meedogenloze drugsbaron van Detroit achter hen aan komt te zitten. Vervolgens moeten Coffee en Kareem een band zien op te bouwen terwijl ze een criminele samenzwering proberen te onthullen.

Mening

Een grappige actie film met veel gevloek. Een “gangster” film met een agent in de hoofdrol die het allemaal niet voor elkaar heeft. Hij loopt vast in het leven en gaat met de zoon opzoek naar de oplossing van deze zaak. Zal hij er ongeschonden uit komen?

Als je opzoek bent naar een vermakelijke film zonder teveel verhaallijn is dit een leuk tussendoortje.  2 sterren.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *