Netflix ~ The half of IT

Een film die nieuw verscheen op Netflix. Ik zag hem al een paar keer passeren en in mijn aanraders voor jou staan, dus tijdens een vrije ochtend was ik aan het scrollen en bedacht ik mij, dit kan wel een film zijn voor nu. Ben ik enthousiast?

Mening

Ik ben enorm enthousiast als fanaat van filosofie! Ik hou van de diepgang van filosofie en het is fijn om dat terug te zien in een film met jongeren in de hoofdrol. Ik kan mij enorm herkennen in Ellie, die een beetje in haar schulp kruipt en zich op de achtergrond probeert te houden.

Ik kan genieten van de scènes waar vol liefde in zit. Ik kan genieten van de scènes waarin de ontwikkeling duidelijk naar voren komt, maar ook de snelle groei die ik mee heb moeten maken aanwezig is.  , van mij krijgt hij absoluut 4 sterren! Ik ben enorm enthousiast en geraakt door deze mooie film! Al zijn er zeker wat trage scènes tussendoor

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *