Film : Creed

Als je van boksfilms houd zoals Rocky dan is dit een film voor jou. Rocky komt terug om een nieuwe Creed te trainen in een dieharde wereld. Creed is al sinds kleins af aan een bokser, maar niet zoals de rest. Hij doet het niet om te overleven op straat, maar is dat dan wel goed genoeg?

12+

Geweld ,geschreeuw en actie

133 minuten

Adonis Johnson (Michael B. Jordan), zoon van de overleden wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, is geboren om te boksen. Hij wil zijn eigen titel bemachtigen en vertrekt naar Philadelphia om zijn vaders vriend en rivaal Rocky Balboa (Sylvester Stallone) te overtuigen hem te trainen – terwijl Rocky buiten de ring zijn eigen dodelijke vijand te lijf gaat. Adonis lijkt een kans te maken, maar zal eerst een ware strijder moeten worden in dit nieuwe hoofdstuk van de Rocky-serie door de alom geprezen regisseur Ryan Coogler.

Mening

Als er iets is wat ik echt cool vind om te kijken is het sport. Boksen, voetbal en zelfs basketbal heb ik gekeken!

Boksen blijft toch een vanijn favorieten. Vooral als er veel diepgang is in de gevechten, maar ook in het persoonlijke leven van de bokser. Creed gaat tegen de wil van mijn moeder in proberen een carrière te maken in het boksen, net als zijn vader. Het is zwaar, kost veel bloed , zweet en tranen, maar hij wilt doorgaan.

Het is een film die mij laat mij doen door het filmen van de juiste hoek. De emoties zijn voelbaar, de spanning is om te snijden en vooral een heerlijke film waarbij de tijd voorbij vliegt. Sommige stukken zijn wat lang voor mijn gevoel, maar dat mag er zeker niet onder doen. 🌟🌟🌟🌟 4 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *