Film : A dog’s way home

Ik ging samen met mijn zusjes een film zoeken. Toen ik deze dieren film voorbij zie komen was de keuze zo gemaakt, maar wist ik al dat de tissues bij de hand moesten zijn. Via Netflix kwam deze keus eruit

Mening

Dierenfilms zijn vaak emotioneel. Dieren kunnen zo een verdriet naar voren brengen, maar ook enorm veel liefde. Je hecht je aan je dier en gaat met ze genieten. Honden zijn trouwe dieren. Ze zijn altijd blij als je thuis komt. Ze voelen je emoties aan, maar kunnen ook erg op zichzelf zijn.

Je bent verplicht om met ze te wandelen, wat een stok achter de deur is achter de dagelijkse beweging.

Wat mooi is aan deze film is dat het uit perspectief van Bella de hond vertelt word. Je kan genieten van haar avonturen, maar neemt ook een kijkje in haar denkwijze in het leven. Dit is een van de mooiste dierenfilms die ik gezien heb. Je ziet duidelijk wat er voor en door haar ogen speelt en geniet van haar avonturen. De herinneringen aan de vriendschappen zijn mooi te zien tevens als de herkenning.

Absolute aanrader voor de dierenliefhebber!  5 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *