Film : up

Als het gaat om jeugdfilms is dit een van mijn andere favorieten. Het is zo een zielig verhaal . Een oude man is opzoek naar rust , maar dat is hem niet gegund. Het word een heel avontuur om te kijken of het wel gaat lukken!

  • 93 minuten
  • Angst
  • 6+

Carl Fredricksen is een gepensioneerde ballonnenverkoper, maar ook een schavuit en dromer, die klaar is om zijn laatste kans op avontuur hoog in de wolken te grijpen. Carl maakt duizenden ballonnen aan zijn huis vast en stijgt op om af te reizen naar de verloren dromen van zijn jeugd. Wat Carl niet weet, is dat Russell, een 8-jarige padvinder die nooit verder is geweest dan zijn achtertuin, op het verkeerde moment op de verkeerde plek is, namelijk op Carl’s veranda! “s Werelds meest onwaarschijnlijke duo bereikt nieuwe hoogtes en ontmoet fantastische vrienden zoals Dug, een hond met een speciale halsband waardoor hij kan praten, en Kevin, een zeldzame reusachtige loopvogel. Terwijl ze samen vastzitten in de woeste jungle, realiseert Carl zich dat de grootste avonturen in het leven soms anders zijn dan je zelf gedacht had.

Mening

Ik heb wel eens een traantje moeten weg pikken bij deze film. Het is zo zielig dat hij alleen verder moet. Dat mensen hem dwarsbomen door hem voor het blok te zetten, maar gelukkig gaat hij stug door!

Als ik oud ben hoop ik op Carl te lijken. Sterk, moedig en nog vol levenslust. Opzoek naar avontuur en vooral genieten van mijn leven! 🌟🌟🌟🌟🌟 5 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *