Pumps pillen en popcorn ~ Angela Stegeman

Vorige week heb ik dit boek uitgelezen en wat een leuk boek is dit! Het is een echte feelgood om in de zomer te lezen!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • Mei 2020
  • EAN : 9789086604098
  • Feelgood roman

Beschrijving

Bijna dertiger Emma is over het algemeen best tevreden met haar leven. Ze heeft het naar haar zin op haar werk, heeft een knappe – tijdelijke – werkgever, leuke collega’s en is erg toegewijd aan haar patiënten. Aan het einde van een lange werkdag vind ze het heerlijk om naar een goede feelgood-film te kijken, maar meestal pas nadat ze haar work-out heeft gedaan. Dat laatste doet ze samen met haar personal trainer Bart, die volgens haar tweelingzus Isabel een oogje op Emma heeft.
Ondanks de afspraak met zichzelf, dat ze voorlopig even genoeg heeft van mannen, kan ze er eentje niet uit haar hoofd zetten: Pim, de broer van haar nieuwe beste vriendin Nina. Probleem is alleen dat hij dus op mannen valt. Denkt Emma. Zijn ex heet namelijk Ryan. Dat is toch een mannennaam? Nina wil er weinig over kwijt en de temperatuur in de kamer daalt met veertig graden wanneer Emma zijn naam alleen maar laat vallen. Waarom heeft Nina haar niet verteld dat ze een broer heeft? Waarom wordt ze steeds kwaad als het over Pim gaat? En hoe zit dat met de ex-partner van Pim die Ryan heet? Allemaal vragen in het hoofd van Emma, maar Nina kan niets anders dan haar mond houden.
Veel tijd om er over na te denken heeft Emma echter niet, want ze is hard op weg om haar allergrootste droom waar te maken: professioneel zangeres worden. Ze heeft zich namelijk ingeschreven voor The Voice of Holland.

Voor het lezen

Toen ik dit boek voorbij zag komen was ik gelijk overtuigd door de titel en popcorn! Het ziet eruit als een echte meiden boek, dus ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen!

Tijdens het lezen

Sommige momenten kon ik moeilijk in het verhaal blijven door het verhaal wat sluimert. Ik ging mij erg irriteren aan het beste vriendin Nina waardoor ik wat slecht in het verhaal zat.

Conclusie

Het was al met al een leuk verhaal. Ik hou wel van jagen in de liefde. Veel mensen zullen denken dat ze het niet aan zagen komen, maar mensen het is alweer 2020! Iedereen is welcome! Het muziek element is ook een leuke toevoeging. Lekkere rivaliteit.

 3 sterren voor dit zomers boekje. Ik krijg spontaan om weer naar de gym te gaan :p

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *