Film : Norbit

Voor mij is dit een echte klassieker. Als tiener vond ik deze geniaal, nu nog steeds! Heb jij deze Comedy al gezien?

  • 102 minuten
  • Grof taalgebruik/geweld / kijkcijfer 6+
  • Comedy

In deze waanzinnig grappige film zie je Eddie Murphy zoals je hem het liefste ziet en deze keer in wel drie verschillende rollen. Zo speelt hij onder andere de zachtaardige Norbit, die opnieuw verliefd raakt op zijn jeugdliefde Kate. Er is echter een enorm probleem: zijn gemene vriendin Rasputia is behalve zwaarlijvig uiterst jaloers en wil Norbit met niemand delen. Kan Norbit Kate’s hart winnen voordat Rasputia hem voorgoed in haar kolossale greep heeft?

Mening

Voor mij is dit echt een geweldige film! Er zijn natuurlijk wat dingen overdreven, maar dat mag de pret niet drukken. Je geniet van het plezier in de film . Van de scènes bij het waterpark tot het fietsen en de emotionele scènes van de bruiloft.

Een film die je minstens een keer gezien moet zien! 🌟🌟🌟🌟 4 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *