Film : venom

Ik heb hem al in de bioscoop gezien vorig jaar, maar het is tijd voor een herhaling ! Ik ben echt in de stemming om een goede actie film te gaan kijken.

  • 108 minuten
  • Angst, grof taalgebruik en geweld
  • Sci-fiction

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, één van Marvel’s stoerste en dodelijkste personages.
Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam ‘Venom’. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

Mening

Ik vind het enorm gaaf hoe ze venom en zijn maten hebben ontwikkeld. Het ziet er zo reëel uit . De rollen worden goed uitgevoerd, de actie is aanwezig en gelukkig ook de liefde! Ik ben absoluut fan geworden van Tom!

Dit is een van mijn favoriete films naast de klassieker voor mij, Deadpool. Dit is echt zo een film die mij kan opbeuren omdat er reëele gebeurtenissen in gebeuren zoals ziekte en jaloezie.  5 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *