Magische redding ~ Maja Vermeulen

Na deel 1 ben ik gelijk door gegaan aan deel 2! Benieuwd hoe het verder gaat na de vorige reis!

Specificaties

  • Nederlands
  • 174 bladzijdes
  • Kramat junior
  • EAN : 9789462421196
  • Jeugboek ~ magie / avontuur

Beschrijving

De vrienden Olivia, Leonard en Rosalind hebben een tijdje kunnen wennen aan hun nieuwe leventje… tot een oude, kwaadaardige vijand weer opduikt. Opnieuw verdwijnen ze op een avontuurlijke reis door de tijd. Met drieën gaan ze op weg, maar bij de aankomst in het verleden merken ze meteen een verstekeling op. Wie is deze geheimzinnige jongeman met betoverende groene ogen?
Zullen de wegen van de vrienden alweer kruisen met die van hun dodenbezwerende tovenaar?

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar deel 2. Er is nu veel meer achtergrond verhaal aanwezig om een mooi 2de deel te maken ! Ik ben benieuwd hoe Olivia en Nerd het er van af gaat hebben.

Conclusie

Het is een leuk vervolg. Je gaat opzoek naar een nieuwe manier om de tovenaar te verslaan. Je wilt blijven leven, in dit doolhof die er nu is. Het avontuur gaat verder. Ik vind het leuk om te zien hoe een nieuw avontuur zich ontpopt. ⭐ 4 sterren! Er zijn grote sprongen gemaakt na het eerste deel. De schtijfstyle is lekkerder, het verhaal heeft meer actie dan deel 1.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *