Het geheim van het klavertjes plein ~ Michael Reefs

Toen Michael mensen zocht om zijn boek te lezen stond ik gelijk in de rij! Ik heb enorm genoten van het boek van Bram, dus kan niet wachten op dit avontuur!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • Geïllustreerd
  • Augustus 2020
  • EAN : 9789492604866
  • Jeugd – spanning/fantasy

Beschrijving

In Hartendal ligt een bijzonder plein, met een eigenaardig huis erop: het vervloekte Torenhuis. Er wordt gefluisterd dat de dikke muren moeten voorkomen dat een groot Kwaad zal ontsnappen. Zes zware sloten moeten de deur voorgoed gesloten houden.

Sophie, Doortje, Jerry en Rick geloven niets van de verhalen die rondgaan en kunnen niet wachten om het Torenhuis binnen te gaan. In hun zoektocht naar de sleutels van de zes sloten komen ze achter de waarheid die de ouderen van het plein zo wanhopig proberen te verbergen. Dan begint het langzaam duidelijk te worden… Er huist wel degelijk iets heel gevaarlijks in het Torenhuis. Zullen de vrienden sterk genoeg zijn om het te verslaan? Of zijn ze al te laat en is het Klavertjesplein reddeloos verloren?

Voor het lezen

Ik heb het eerste boek van Bram gelezen en ik was gelijk enthousiast over zijn schtijfstyle. Hij schrijft heerlijk beeldend waardoor je fantasy een duidelijke wereld kan creëren! Ik ben nu benieuwd naar dit nieuwste boek van hem!

Ik verwacht een sprookjesachtig boek met duisternis, maar ook zon!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest makkelijk weg. Je nieuwsgierigheid word geprikkeld waardoor je blijft lezen. Ik geniet enorm van de strijd, realiteit, maar ook de gebondenheid van dit hechte groepje.

Conclusie

Dit boek is absoluut een boek dat kinderen aan het lezen maakt. Als je kind een moeilijke lezer is en graag alles duidelijk hebt is dit echt een aanrader. Er zitten wat plaatjes in wat zorgt voor een mooie afwisseling. Het is vlot geschreven. Je geniet van de vele avonturen die alleen al dit boek bevat! Ik wil meer! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.